02.11.22

Να και ένα καλό νέο…

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Μοναδικός απόντας ήταν και πάλι ο Σέικ Ντουκουρέ.

Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ, “με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τακτική.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11, 19:00), στον οποίο επιστρέφει ο Λουίς Πάλμα (εξέτισε την ποινή του)”.

💣ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΜΟΥΘ ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!💣

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* stoiximatikes ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV