08.10.23

Η σύζυγος του Πινέδα προκαλεί… σεισμούς στη Φιλαδέλφεια! (φωτ.)

Η επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ προκάλεσε ντελίριο στους φίλους της ομάδας. Όμως και η οικογένειά του φαίνεται να λατρεύει τη ζωή στην Αθήνα.

Μαζί του το ταξίδι από το Μεξικό έκαναν η Γκάμπι Ρίος και τα δύο τους παιδιά. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης (και δύο γεννητούρια) ο Ορμπελίν και η Γκάμπι παντρεύτηκαν φέτος τον Ιούνιο.

Η Γκαμπριέλα Ρίος δηλώνει σήμερα «επαγγελματίας μαμά» και είναι στη Φιλαδέλφεια σε κάθε ματς του συζύγου της. Άλλωστε, η σχέση της με το ποδόσφαιρο είναι βαθιά, αφού και η ίδια έχει παίξει μπάλα ημιεπαγγελματικά με τη γυναικεία ομάδα της Κερετάρο.

pineda

pineda

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* stoiximatikes ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV