Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια μεταγραφή στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι», την ίδια στιγμή που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ανακοινώνουν συνεχώς νέους παίκτες.
Στην ανοικτή προς τους δημοσιογράφους προπόνηση της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για την επιλογή της Ένωσης να μην υπάρξει ενίσχυση και αν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποια μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.
Πέραν των άλλων, η σχετική ερώτηση που του έγινε ήταν αν μπορούμε να περιμένουμε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο και αν πιστεύει πως το πρωτάθλημα θα κριθεί πάλι στο φινάλε.
Ο Αργεντίνος απάντησε:
«Για τον Ιανουάριο είναι δύσκολο. Γιατί είμαστε 30 παίκτες. Εγώ για να φέρω παίκτη, θα πρέπει να φύγει παίκτης. Είναι όλοι με συμβόλαια. Εκτός και εάν μπορεί να εμφανιστεί κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν κλείνουμε αυτήν την πιθανότητα εάν εμφανιστεί κάτι διαφορετικό, αλλά έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και πλέον είμαστε σε μία διοργάνωση. Έχω οκτώ μη κοινοτικούς, από τους οποίους πάντα πρέπει να μένουν εκτός τρεις σε κάθε παιχνίδι. Είκοσι είναι στην αποστολή, οπότε δέκα μένουν εκτός. Εάν η ομάδα κερδίζει, γίνονται λίγες κινήσεις. Και θα κερδίζουμε. Οπότε θα είναι αρκετά περίπλοκο να φέρουμε κάποιον τώρα.
Η φετινή χρονιά είναι καλύτερη σε σχέση την περυσινή. Υπάρχουν πολλές ομάδες εκτός από τους τέσσερις που είναι πρώτοι, υπάρχουν και άλλες. Ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Αυτοί που είναι κάτω από τον Άρη είναι σε καλύτερη κατάσταση. Και πιστεύω ότι αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα πάει μέχρι τέλους».
MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ