27.12.23

Έρχονται τρεις παίκτες στον Άρη!

Η επιστροφή του Λίντσεϊ Ρόουζ είναι γεγονός στον Άρη. Παρόλα αυτά, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τρεις ακόμα μεταγραφές στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Σίγουρα θα υπογράψει ένα εξτρέμ, καθώς η έλλειψη στη θέση είναι εμφανής. Θα κινηθεί και για δευτερο σέντερ φορ, από την στιγμή που ο Μορόν καλύπτει μόνος του τη θέση.

Από κει και πέρα, ίσως παρθεί και άλλο ένα αριστερό μπακ. Ο Φεράρι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, αλλά βρίσκεται εκτός με τραυματισμό. Ο Ματαρίτα έχει αγωνιστεί ελάχιστα και έπειτα βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι πάντως αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα του, με σκοπό το πλασάρισμα στην πεντάδα και την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΠΛΑ ΔΩΡΑ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *