Προβληματισμένος φάνηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Ο Έλληνας σέντερ μπακ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα, εκφράζοντας των προβληματισμό του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.
Αρχικά, για την ισοπαλία τόνισε: «Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ αμυντικό ποδόσφαιρο, αρκετό δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα. Είχαμε φάσεις, είδαμε δύο τρεις υποψίες για πέναλτι, που ίσως δεν κοιτάχτηκαν καν στο VAR κάποιες καθυστερήσεις που ο διαιτητής που θα πρέπει να ελέγξει. Ένα αποτέλεσμα που μας δυσαρεστεί γιατί θα θέλαμε τους βαθμούς και να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή».
Για την διαιτησία του αγώνα: «Σαν ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μας χαλάνε. Με τους καινούργιους κανόνες, δεν ξέρω αν παίζει η δικιά μου ομάδα με διαφορετικούς κανόνες, αλλά με τους συγκεκριμένους κανόνες εν έτει 2023 θα έπρεπε να παρθούν διαφορετικά μέτρα, περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων, έναν έλεγχο από το VAR . Κατανοητά πράγματα δηλαδή , όχι τίποτα τρελό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κοιτάμε μπροστά».
Για το τι κάνει διαφορετικά σαν σύλλογος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε διαφορετικό σύστημα, λίγο διαφορετικό και είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν κάποιες μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα».
Για τον νέο προπονητή: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά, με λεπτομέρεια στα αμυντικά κομμάτια, κάτι που χρειαζόμασταν αμυντικά. Στην επίθεση επίθεση είμαστε πιο κόμπακτ. Δεν θέλω αν δηλώσω κάποια περαιτέρω, οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, γιατί και εμείς παίζουμε».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Τους ευχαριστούμε. Ελπίζω από το νέο έτος να παρθούν διαφορετικά μέτρα. Εάν συνεχιστεί έτσι μέχρι τον Φεβρουάριο, ελπίζω να είναι κοντά μας μετά γιατί τους χρειαζόμαστε».
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα