Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, αποκάλυψε τον λόγο που οι θύρες των οργανωμένων στο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν κλειστές.
Όπως ανέφερε, την στιγμή που ΕΠΟ και ΑΕΚ συμφώνησαν ώστε να παίζει τα παιχνίδια της η Εθνική στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει άτυπη συμφωνία οι θύρες των οργανωμένων να παραμένουν κλειστές, ώστε να προκληθούν ζημιές από οπαδούς άλλων ομάδων.
Ο Γκουστάβο Πογέτ μάλιστα, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα μετά το παιχνίδι: «Ευχαριστώ τους οπαδούς, αν και θα ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να γεμίσουμε και την τελευταία κερκίδα, που είναι περίεργο να παίζουμε σ’ ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Ο πάγκος έπαιζε στο παιχνίδι, δίνει καλά πράγμα για το μέλλον».
MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα