Δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς στο «BMW Park» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, ζήτησε από έναν πλανόδιο μουσικό στους δρόμους του Μονάχου να παίξει το «Μέχρι τέλους» του Νίνο.
Έπειτα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπάγερν, όπου οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στοιχήματος με 82-75, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε το πάρτυ και στους δρόμους του Μονάχου.
Όπως φαίνεται και από τη δημοσίευσή του στο instagram, ο ίδιος συναντήθηκε με έναν πλανόδιο μουσικό, στον οποίο ζήτησε να τον… συνοδεύσει στο τραγούδι «Μέχρι τέλους».
Δύσκολα φαντάζεται κανείς πώς θα το γιορτάσει, αν τελικά η πρόβλεψή του επιβεβαιωθεί και ο Παναθηναϊκός κατακτήσει με buzzer-beater την Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε το βίντεο: