Ενώ όλοι στον Ολυμπιακό θεωρούνε πως η υπόθεση μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε είναι θέμα χρόνου, οι οικονομικές αξιώσεις της Γουλβς ανεβάζουν τον πήχη δυσκολίας.
Τι λένε όμως τα προγνωστικά για τον Πορτογάλο; Ότι θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» από τη νέα σεζόν. Και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο.
Αν όμως το ποσό που ζητάει η Γουλβς είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το «The Athletic», τότε το πράγμα θα δυσκολέψει αρκετά.
Ναι, ο 28χρονος επιθετικός θέλει να έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά η επιθυμία του και μόνο δεν αρκεί. Πρέπει να βρεθεί και η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.
Όλα δείχνουν πως έχουμε μέλλον στην υπόθεση, η οποία αναμένεται να «τραβήξει» όλο το καλοκαίρι. Έτσι, οι Πειραιώτες λογικά θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για το κουπόνι της Σούπερ Λιγκ πρώτα και μετά θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.




