24.05.24

Αλλάζει νοοτροπία ο Αλμέιδα στις μεταγραφές

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ λίγες ημέρες μετά την οριστική απώλεια του πρωταθλήματος, έχουν ήδη πιάσει δουλειά για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας χρονιάς. 

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να είναι πάρα πολύ καθοριστικό αναφορικά με τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς σε αυτό το διάστημα θα αποφασιστεί το μέλλον των παικτών οι οποίοι έχουν συμβόλαιο που εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο. 

«Κάνει προσπάθεια να εξελίξει το μοντέλο. Αποτελούν κριτήριο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έβγαλε συμπεράσματα από την Ευρώπη», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αναφερόμενος στον Ματίας Αλμέιδα και στο πλάνο του, ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε: 

«Θέλει παίκτες με πολύ ένταση, μπορεί να κάνει έκπτωση στην ένταση, αν υπάρχει μεγάλη ποιότητα σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Τέτοια περίπτωση, παρότι δεν βγήκε, ήταν του Πισάρο».

Στοιχηματικές Προσφορές *