18.07.25

All in για εξτρέμ ο Ολυμπιακός!🔥

Τα δύο εξτρέμ που θέλει να κλείσει άμεσα ο Μεντιλίμπαρ.

Kαι εκεί που ο Ολυμπιακός πήγαινε ήρεμος και αθόρυβος στα μεταγραφικά έχοντας κλείσει ό,τι θεωρούσε καλό για το ρόστερ του, ξαφνικά χαμός με τα εξτρέμ.

Και όχι απλά χαμός αλλά σε φάση που οι ερυθρόλευκοι πάνε να κλείσουν και τους δύο που θέλει ο Μεντιλίμπαρ από πολύ νωρίς.

Πάμε στη πρώτη περίπτωση αυτή του Αντίνο από την Γοδόι Κρουζ. Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του στα 6.900.000 ευρώ προς τη Γοδόι Κρουζ για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Και πως με αυτά τα λεφτά η μεταγραφή θα γίνει! Τι μαθαίνω εγώ; Πως αν όντως ισχύουν αυτά τα ποσά η Γοδόι Κρουζ δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει τον Αντίνο.

Πάμε και στη δεύτερη επιλογή. Κόστιτς από Γιουβέντους. Εκεί πήγε ο Μοντέστο τεχνικός διευθυντής και σίγουρα η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Ο Σέρβος δεν υπολογίζεται και είναι μια λύση και έμπειρη και εξαιρετική σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο Μεντιλίμπαρ.

Εγώ δεν αποκλείω να γίνουν και οι δύο μεταγραφές και μάλιστα άμεσα και πλέον ο Ολυμπακός να έχει κλείσει το 90 με 95% του ρόστερ του για το επόμενο πρόγραμμα αγώνων. Όχι κι άσχημα για μέσα Ιουλίου, ε.

Στοιχηματικές Προσφορές *